Wat krijgt u vergoedt in 2022 voor een pedicure behandeling

Vergoedingen door zorgverzekeraars.

Wilt u weten wat u vergoed krijgt van uw zorgvezekeraar in 2020 voor een pedicure behandeling op zorgwijzer vind u alle informatie.

Stipezo

REGISTER PARAMEDISCHE VOETZORG

Wat is het RPV?

Bekijk hier alle bedrijven in het register. Het RPV is een onafhankelijk registratiesysteem voor professionals in de paramedische voetzorg, toegankelijk voor iedere brancheorganisatie die een beroepsgroep van voetzorgverleners vertegenwoordigt en haar kwaliteit wil uitdragen en zichtbaar maken.
Lees hier meer over het RPV-register.

 

https://stipezo.nl/register

Voeten informatie bij gezondheidsnet

Er zijn nog 20 voetproblemen waar in jouw geval sprake van zou kunnen zijn. Beantwoord de vragen in de volgende stappen om een advies op maat te krijgen.

RondOm

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten (BHS), podotherapeut-MSU echografisten (BHS) en podotherapeut-bewegingswetenschappers (MSc) dat ondersteund wordt door zooltechnici en secretariële medewerkers. Dit team van professionals heeft de krachten gebundeld om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren, zowel door inhoudelijk veel te overleggen en kennis met elkaar te delen, als door organisatorisch talent te onderkennen.

Voetencentrum Wender

Pedicurezorg

 

Voetverzorging is geen overbodige luxe. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan uw voeten. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van pijnklachten bij het sporten, een staand beroep of een medische aandoening zoals diabetes of reuma. Onze medisch pedicures en pedicures met een diabetische of reumatische aantekening staan daarom voor u klaar. Voetencentrum Wender werkt samen met pedicures door heel Nederland.

Altijd een stap verder.

Procert

Vergoedingen door zorgverzekeraars.

Op deze pagina kunt u zien of uw voetbehandeling wordt vergoed. Per zorgverzekeraar vindt u informatie over het maximum aantal behandelingen en het maximale bedrag dat wordt vergoed. Selecteer hieronder bij welke verzekeraar u bent verzekerd en voor welk jaar u het overzicht wilt inzien.

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie van de pedicures in Nederland